Lagring av seilaks på glass med nøytral olje (soya) slik at den dekker produktet gir en holdbarhet på 3 til 4 uker, hvis oppbevart kjølig (maks. +4°C) samt god kvalitet på fisk og olje. Lager du mye seilaks anbefales det å pakke seilaksen i porsjoner og fryse disse uten olje. For ekstra lang holdbarhet benyttes vakuumpakking. Porsjonene legges på olje når du tar disse opp fra fryseren.
Ideelt glass til hjemmelaget seilaks
Vurdert 0 av 5
kr 39.00
Ideelt glass til hjemmelaget seilaks
Vurdert 0 av 5
kr 49.00
Passer sylteglass med patentlås
Vurdert 0 av 5
kr 24.00
Ideelt glass til seilaksen
Vurdert 0 av 5
kr 59.00
Pakning à 4 bokser på 0,3 liter
Vurdert 0 av 5
kr 59.00
Pakning à 3 bokser på 0,5 liter
Vurdert 0 av 5
kr 59.00
Pakning à 2 bokser på 1,0 liter
Vurdert 0 av 5
kr 59.00
Godkjent for næringsmidler
Vurdert 0 av 5
Fra: kr 89.00
Kvalitetsposer i pakning à 50 stk.
Vurdert 0 av 5
kr 168.00
Kvalitetsposer i pakning à 50 stk.
Vurdert 0 av 5
kr 228.00
Kvalitetsposer i pakning à 2 ruller
Vurdert 0 av 5
kr 168.00
Kvalitetsposer i pakning à 2 ruller
Vurdert 0 av 5
kr 199.00
Tilpasset husholdningsbruk
Vurdert 0 av 5
kr 1,190.00
Profesjonell vakuumpakker
Vurdert 0 av 5
kr 3,449.00 kr 2,999.00